Debate πολιτικών αρχηγών

Τεταρτολογία Γιάννη Τσαούση...click

Τριτολογία Γιάννη Τσαούση...click

Δευτερολογία Γιάννη Τσαούση...click

Καταγγέλω τα σκοτεινά ξένα και ντόπια συμφέροντα, που έβαλαν το χεράκι τους για να βαθμολογηθώ μόνο με 75/100 στο "Φαϊτκλαμπόμετρο". Σε όλους αυτούς τους δόλιους μηχανισμούς, απαντώ με την χαρακτηριστική παροιμία "όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος" και απαιτώ να δημοσιευθούν οι απαντήσεις μου (μαζί με την επιστολή αυτή), για να αποκαλυφθεί η εις βάρος μου μηχανορραφία.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ακροατές που με τίμησαν με την ηλεκτρονική τους ψήφο και να υποσχεθώ περισσότερες ραδιο-φονικές ατάκες και εμβριθείς αναλύσεις στη νέα "Ραδιοφωνική Βουλή". Όσο για τον Παύλο Κοντογιαννίδη, κυριότερο μέχρι στιγμής αντίπαλό μου όπως δείχνουν τα ποσοστά, ένα έχω να πω: Κύριε Κοντογιαννίδη, καλό θα σας κάνει να θητεύσετε για λίγο στα έδρανα της ραδιοφωνικής αντιπολίτευσης.

Γιάννης Τσαούσης

Κοιτάζω γύρω μου και βλέπω:

* Τον Κώστα Βαϊμάκη να κουνάει τα χαρτιά του σαν τον Τσοβόλα και να κουτουλάει στο μικρόφωνο κάθε φορά που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

* Τον Παύλο Κοντογιαννίδη, ως άλλο Πινοτσέτ, να αρνείται το γόνιμο διάλογο και ταυτοχρόνως να επιδίδεται στην πιο σουρρεαλιστική λεξιπλασία.

* Τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη να αποκομίζει ίδιον όφελος από τη συνέντευξη με τη Μόνικα, στην καμπούρα του Fight Club.

Ο τόπος χρειάζεται ραδιοφωνική αλλαγή. Όχι στα χαρτιά, όχι στα σαρδάμ, όχι στην προδοσία. Στείλτε τους διεφθαρμένους σπίτι τους.

Γιάννης Τσαούσης

Καταγγέλω την ύποπτη άνοδο του Κώστα Βαϊμάκη, κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου. Ξαφνικά από τρίτος βρέθηκε πρώτος, χάρη στη γνωστή ομάδα hackers που είναι γνωστό ότι τον συνδράμουν. Τι άλλη νοθεία θα κάνει ο κ. Βαϊμάκης μέχρι να κλείσουν οι κάλπες; Μήπως θα φέρει και ετεροδημότες να τον ψηφίσουν; Ή μήπως θα φέρει Κουνγκφούκιους να μας δείρουν και να μας τρομοκρατήσουν; Έλεος πια! Αφήστε το λαό να κρίνει χωρίς παρεμβάσεις. Την Πέμπτη θα λάμψει η αλήθεια.

Γιάννης Τσαούσης


Αν είναι να ψηφίζετε Βαϊμάκη, για να μην τον πάρει από κάτω λόγω του αποκλεισμού του Παναθηναϊκού, ε, τότε χαλάλι. Να ξέρετε όμως ότι μόλις το ξεπεράσει, θα δείτε το πραγματικό του πρόσωπο. Ρεβανσιστικό, πολωτικό. Ήδη μοιράζει έντυπο υλικό, που αναφέρεται στα σαρδάμ του Παύλου Κοντογιαννίδη, με προφανή σκοπό να τον μειώσει. Θα κλείσει 10.000 πομπούς ακροατών, φίλων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Αυτή άραγε είναι η ραδιοφωνική δημοκρατία που θέλουμε;

Σκέψου-σύγκρινε-ψήφισε-εκπροσωπήσου δίκαια στο Fight Club

Γ.Τ.

Δευτερολογία Κώστα Βαϊμάκη...click

Αγαπητέ Γιάννη Τσαούση, τα 75/100 και πολλά σου είναι. Οι δόλιες μεθοδεύσεις, τα σκονάκια και η αντιγραφή από την κόλλα μου στο πρώτο Fightclubόμετρο, κατέρρευσαν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα και η αλήθεια επιτέλους έλαμψε, σαν να την έπλυνες με Skip, με μπλε και πράσινους κόκκους (το πιάσατε το πολιτικό υπονούμενο, μεγάλοι μεγάλοι...) Επιτέλους, η υψηλή (1,98 εκατοστά) Βαϊμακική παράταξη ανέβηκε στο εξίσου υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου και θα συνεχίσει να ανεβαίνει, μέχρι να φτάσει το ύψος τουλάχιστον του Σαμπόνις. Οσο για την τρίτη θέση στο γκάλοπ, θα ήθελε πρώτα να ευχαριστήσω αυτούς που διάλεξαν την Ήρεμη Δύναμη Ελπίδας, Αγάπης, Ζωής, Μαρίας και Χριστίνας που αντιπροσωπεύω και στη συνέχεια να καταγγείλω τον δικομματισμό Τσαούση-Κοντογιαννίδη, που μόνο κακό κάνει στον ραδιοφωνικό τόπο. Αφήστε αυτά τα δυο ξεζουμισμένα κόμματα κι ελάτε στους κόμματους Βαϊμάκη-Μαυρογιαννίδη, για ακόμα καλύτερες μέρες και υπέροχες νύχτες. Με τη βοήθειά σας οι αγώνες μας θα πετύχουν κι οι αγκώνες μας θα πετύχουν τα σαγόνια των αντιπάλων.Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Κώστας Βαϊμάκης - Ο Ψηλός, Είναι Αλλιώς

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οταν ξεκίνησε αυτή η αναμέτρηση, όλοι με είχαν ξεγραμμένο σαν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Σαν το Βασίλη Λεβέντη στις εκλογές. Σαν το σκυλί στ'αμπέλι. Σαν τον Τιερί Ανρί στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα (σταμάτα, θα μας πάρουν τα κλάμματα...) Η τρίτη θέση όμως ανήκει στο παρελθόν και οι αντίπαλοι, μπορούν να απολαύσουν την πανωλεθρία τους καθισμένοι στον καναπέ, κάτι που το ξέρουν καλά (και την πανωλεθρία και -ειδικά- τον καναπέ). Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας (περιμένω σε e-mail τους αριθμούς λογαριασμού της τράπεζας για τα περαιτέρω) και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να μάχομαι με το ίδιο πάθος, την ίδια παρρησία και την ίδια Κυπαρρισία, για να πατάξω τη διαφθορά στο Fight Club, τη μεγάλη συμμετοχική και δημοκρατική εκπομπή. Με τον Παραγωγό-Προαγωγό Πέτρο Μαυρογιαννίδη μαζί μου, τον τελευταίο ίσως αυθεντικό ζεν-πρεμιέ της ανθρωπότητας, θα βαδίσουμε με σίγουρα και σταθερά βήματα.
Σας ευχαριστώ
Σας αξίζω
Κώστας - Ο Ψηλορείτης - Βαϊμάκης
Δευτερολογία Πέτρου Μαυρογιαννίδη...click

Όλοι στον δικομματισμό Βαϊμάκη - Μαυρογιαννίδη...
"Τα ερτζιανά χρειάζονται Παναθηναϊκή αλλαγή"

Όλα όσα ανέπτυξε στο λόγο του ο συνοδοιπόρος και συναγωνιστής Κώστας Βαϊμάκης, με βρίσκουν (εννοείται) απόλυτα σύμφωνο και έρχομαι κι εγώ να προσθέσω τις δικές μου βλέψεις, τις δικές μου προτάσεις, τις δικές μου υποσχέσεις (οι οποίες θα γίνουν πραγματικότητα, όχι όπως μερικών μερικών) και τα δικά μου πιστεύω για μία αλλαγή στα ερτζιανά. Την υψηλή Βαϊμακική παράταξη, έρχεται να συμπληρώσει η εξίσου ψηλή (τουλάχιστον τριάρι στο μπάσκετ) Π - Πική παράταξη (περίπου 1,83) με πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της σίγουρης, παρά τα εναντίον μας γκάλοπ μέχρι στιγμής, εκλογής.

Υπόσχομαι περισσότερες συνεντεύξεις πολλών και διάσημων προσωπικοτήτων. Η Μόνικα Μπελούτσι κυρίες και κύριοι ήταν μόνο η αρχή. Χάλε Μπέρι, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, Τζούλια Ρόμπερτς, Γωγώ Μαστροκώστα, Νόνη Δούνια και και και και, θα είναι μία από τις καθημερινές εκπλήξεις.

Ψηφίστε και ακούστε σχεδόν καθημερινά τους Ζινεντίν Ζιντάν, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρονάλντο και και και και και, στα ερτζιανά της δικής μας παράταξης (και μόνο εκεί), να μιλούν για σας κυρίες και κύριοι, τους ακροατές του Fight Club. Όχι στους δήθεν Κοντογιαννοτσαούσηδες. ΟΛΟΙ Βαϊμάκη, ΟΛΟΙ Π - Π.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και εγώ
Πέτρος Μαυρογιαννίδης - Ο Παραγωγός, Είναι Αλλιώς

Καταγγέλλω....

Τον Γιάννη Τσαούση για τις Δευτερολογίες και τις Τριτολογίες του. Όλοι όσοι στέλνουν και ξαναστέλνουν διάφορα και λένε και ξαναλένε για δήθεν παράπονα και καταγγέλουν νόθες δημοσκοπήσεις, το κάνουν μόνο και μόνο επειδή την έχουν πάρει χαμπάρι ότι το τέλος τους πλησιάζει. Ορθά έπραξε ο συναγωνιστής Κώστας Βαϊμάκης και απάντησε, στέλνοντας τη δική του Δευτερολογία, για να απαντήσει σε μερικούς μερικούς που αμφισβήτησαν την υπεροχή του. Η νίκη είναι κοντά. Μαζί σου ως το τέλος Άρβιντας Κώστα. Σε στηρίζω εγώ και όλος ο λαός του Fight Club, ο οποίος έχει και νιώθει πραγματική ανάγκη για αλλαγή. Εμείς σε ευχαριστούμε Κώτσο. Και εννοείται ότι μας αξίζεις.

Υ.Γ. Όλα όσα έχουμε υποσχεθεί, θα γίνουν πραγματικότητα. Μην το ξεχάσετε αυτό, την ώρα της Κάλπης. Αποδείξτε ποιοι είναι οι διεφθαρμένοι.